מתכון

דג מרוקאי במשמשים

יוני 2019
4 דירוגים
דג מרוקאי במשמשים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
דג מרוקאי במשמשים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

שילוב משמש הוא פטנט שעוזר להקליל מנות מלוחות ולהפוך אותן לקיציות. כאן הדג המרוקאי מקבל טעמי פרי וחמיצות עדינה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר רחב ונמוך, מוסיפים פלפלים - גם שושקה וגם צ'ילי (בשלמותם) ומקפיצים על אש גדולה 2־3 דקות עד שהם מתרככים ומשחימים מעט.

2

מוסיפים שיני שום שלמות, מסדרים את חצאי המשמשים בסיר ומניחים מעל את הדגים. מערבבים מלח, פלפל שחור, פפריקה גרוסה ומים בקערית ויוצקים על הדגים.

3

מפזרים כוסברה ומכסים את הסיר. מנערים מצד לצד לפיזור אחיד של התבלינים והכוסברה. מבשלים כ־12 דקות על אש בינונית־גדולה עד שהדגים מלבינים. מגישים עם חלה.