למחרת ההכנה הן אפילו יותר לחות וטעימות. לתוצאה מבושמת במיוחד מומלץ להשתמש בתבלינים טריים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לגלגול העוגיות:
אופן ההכנה
1
מחממים דבש 15-10 שניות במיקרו, כדי שיהיה נוזלי.
2
מעבירים את הדבש לקערת מיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים סוכר, שמן, תבלינים וביצה ומערבלים לתערובת אחידה.
3
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבלים עד לקבלת בצק רך.
4
משטחים את הבצק בתבנית או בקערה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה מנוחה.
5
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
6
חותכים את הבצק לריבועים בגודל 1 ס”מ ומגלגלים לכדורים.
7
טובלים את הכדורים באבקת סוכר ומסדרים בתבנית.
8
אופים 10 דקות עד שהעוגיות "מתפוצצות".