מתכון

דייסת פריקי עם סופריטו פלפלים

מרץ 2019
2 דירוגים
דייסת פריקי עם סופריטו פלפלים של חיים כהן. צילום: נמרוד סונדרס
דייסת פריקי עם סופריטו פלפלים של חיים כהן. צילום: נמרוד סונדרס

שף חיים כהן מגיש מתכון משובח לדייסת פריקי של מסעדת יפו-תל אביב

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפריקי

לסופריטו

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לפריקי

1

בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום, הצ'ילי והעגבנייה.

2

ממליחים, מוסיפים את הפריקי ומטגנים מעט עד שכל התערובת מתחממת. מוסיפים מים רותחים עד כיסוי, מנמיכים את האש ללהבה נמוכה, מכסים בנייר כסף ומבשלים 30 דקות.

לסופריטו

3

במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום, הצ'ילי, הפלפל הקלוי והעגבנייה. מטגנים את כל הירקות עד למיצוי טעמים וריכוך מלא. מוסיפים את הפפריקה ומתבלים במלח.

4

מוסיפים את הסופריטו לפריקי, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.