מתכון

דלעת צלויה בתבלינים

דצמבר 2019
2 דירוגים
דלעת צלויה בתבלינים. צילום: shutterstock
דלעת צלויה בתבלינים. צילום: shutterstock

יש המון דלעות בשוק ומשנה לשנה הן רק מתרבות - דלורית, דלעת ערמונים, דלעת ספגטי, דלעת יפנית ועוד

איכשהו בסוף אני תמיד חוזרת לדלורית וצולה אותה בתנור עם תבלינים ארומטיים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2

מניחים את חצאי הדלוריות על יריעת רדיד אלומיניום. מזלפים שמן זית ומתבלים בזרעי כוסברה ושומר, מלח ופלפל שחור גרוס, פלפל חריף ותימין. סוגרים את היריעה לחבילה.

3

אופים 30 דקות עד שהדלורית מתרככת, מסירים את הכיסוי וצולים 15 דקות עד הזהבה.

4

מזלפים טחינה גולמית מעל ומגישים חם או בטמפ' החדר.