מתכון

דניס כבוש במיץ רימונים וכמון

3 דירוגים
דניס כבוש במיץ רימונים וכמון של שרית פקר ואיתמר סרולוביץ'. צילום: פטרישה ניבן
דניס כבוש במיץ רימונים וכמון של שרית פקר ואיתמר סרולוביץ'. צילום: פטרישה ניבן

הדג נכבש במיץ לימון גם ובמיץ רימון, שנותן לו צבע יפהפה ומוסיף מתיקות

הכמון תורם ניחוח עדין, אורגנו טרי מוסיף עוקץ ופלפל חריף מבעיר קצת את החך. וככה בעזרת מעט מאוד רכיבים נוצרת מנה מאוזנת ומעניינת.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

פורסים את נתחי הפילה הכי דק שאפשר ומניחים בשכבה אחת על צלחת הגשה גדולה.

2

סוחטים חצי רימון מעל קערה כדי לקבל 3-2 כפות מיץ. מוסיפים שמן זית, כמון ו-1/2 כפית מלח ומערבבים לרוטב אחיד.

3

מפזרים פרוסות פלפל חריף על הדג באופן אחיד וסוחטים מעל חצי לימון ורוטב רימונים. מפזרים עלי אורגנו ועוד קצת מלח ומשהים ל-5 דקות.

4

מוציאים חלק מהגרעינים ממחצית הרימון הנותרת ומפזרים על הדג. מגישים מייד.