מתכון

וון-טון עוף ופטריות בסויה כהה

אחד המרקים הכי פופולריים במטבח הסיני, שגם בישראל הוא להיט כבר עשרות שנים

מרץ 2025
וון-טון עוף ופטריות בסויה כהה של אסנת הופמן (צילום: shutterstock)
וון-טון עוף ופטריות בסויה כהה של אסנת הופמן (צילום: shutterstock)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

חומרים ל 15 כיסנים:

למלית:

אופן ההכנה

1

מכינים את המלית: מחממים שמן במחבת וצורבים פטריות 3-2 דקות. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 4-3 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים. מצננים.

2

ממלאים ומבשלים את עלי הוון-טון לפי ההנחיות לעיל.

3

אם לא מגישים מייד, מסדרים על מגש באופן מרווח ומקפיאים. אחרי שהכיסנים קפאו לחלוטין מעבירים אותם לשקית אטומה ושומרים בהקפאה עד חודש.