מתכון

חגיגת שרי, מוצרלה ועשבי תיבול

פברואר 2020
2 דירוגים
חגיגת שרי, מוצרלה ועשבי תיבול של עופרי זוטא | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
חגיגת שרי, מוצרלה ועשבי תיבול של עופרי זוטא | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

שלל עגבניות שרי בכמה צבעים יוצרות סלט ססגוני וטעים. הרוטב הפיקנטי מדגיש את המתקתקות הטבעית של העגבניות

גיוון: מוסיפים לסלט 1/2 כוס גרעיני חמניות קלויים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט עשבי תיבול

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב. מרסקים כשליש ממנו בעזרת מוט ריסוק למיצוי טעמים ומוסיפים ליתר הרוטב.

2

מערבבים את חומרי הסלט בקערה.

3

מוסיפים את הוויניגרט ומערבבים. אפשר להתחיל עם 3/4 מן הכמות ולהוסיף במידת הצורך.