מתכון

חטיפי בריאות סילאן וטחינה

11 דירוגים
חטיפי בריאות סילאן וטחינה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
חטיפי בריאות סילאן וטחינה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

חטיפי אנרגיה ביתיים שהולכים נהדר עם יוגורט ולצד הקפה. אפשר לוותר על הסוכר ולהעלות את כמות הסילאן ל-1/2 כוס

מתכון לתבנית בגודל 20×25 ס"מ.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת כף עץ – בהתחלה זה נראה בלתי אפשרי לאיחוד אבל בסוף זה קורה.

3

משטחים את התערובת בתבנית.

4

אופים 45 דקות עד שהמשטח יבש ויציב. מצננים לחלוטין.

5

מחלצים את המשטח מהתבנית, חותכים למלבנים ושומרים עד שבועיים בקופסה אטומה.

גיוון: מחליפים את הצימוקים בחמוציות ללא סוכר או בפצפוצי שוקולד.