מתכון

חטיפי תפוחי אדמה, בטטה ואורז אדום

ספטמבר 2019
2 דירוגים
אורז אדום. צילום: shutterstock
אורז אדום. צילום: shutterstock

נשנוש מסיבות מוצלח, שהולך יופי עם דרינק ליד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה אורז אדום ב- 1½ כוסות מים. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 25 דקות עד לריכוך.

2

מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים את האורז המבושל עם שאר החומרים וכשהשמן חם יוצרים בידיים כדורים בגודל של פלאפל ומטגנים כ 6- דקות להזהבה. אין להשהות את התערובת לפני הטיגון!

3

מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד. אפשר להגיש ליד סלסה או שמנת חמוצה לטבילה.