מתכון

חטיפי תפוחי אדמה, סלק וכרישה

יולי 2019
3 דירוגים
חטיפי תפוחי אדמה, סלק וכרישה של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
חטיפי תפוחי אדמה, סלק וכרישה של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

נשנוש מסיבות מוצלח, שהולך יופי עם דרינק ליד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים יחד היטב את כל החומרים וכשהשמן חם, יוצרים בידיים כדורים בגודל של פלאפל ומטגנים כ 6- דקות להזהבה. אין להשהות את התערובת לפני הטיגון!

2

מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד.