מתכון

חיתוכיות פירות יער

פברואר 2021
חיתוכיות פירות יער של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
חיתוכיות פירות יער של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

כדי להעשיר את הטעם והמרקם, אפשר לשלב גם כוס קוביות פרי טרי כמו שזיפים, נקטרינות או אגסים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מעבדים את חומרי הבצק מלבד המים או החלב לפירורים במעבד מזון. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים להמשך.

3

מוסיפים ליתרת הבצק 2 כפות מים קרים או חלב ומעבדים לבצק.

4

מרדדים את הבצק על נייר אפייה ודוקרים בכמה מקומות (כדי שהבצק לא יעלה). מעבירים את נייר האפיה עם הבצק לתבנית מורחים במעדן פרי ומפזרים את יתר הפירורים.

5

אופים 30-25 דקות עד שהבצק והפירורים מזהיבים קלות.

6

מצננים וחותכים לריבועים. מאחסנים בקופסה אטומה עד שבוע.