קטנות ומספקות: כל הדרכים להכין חיתוכיות

עם שוקולד וחמאת בוטנים, עם ריבה ביתית וקוקוס או אולי פשוט קפואות מיוגורט ופירות? כל הדרכים להכין חיתוכיות
פברואר 2020
עוגת גבינה של סבתות בתוספת פסיפלורה של מיכל מוזס. צילום: דנה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע
עוגת גבינה של סבתות בתוספת פסיפלורה של מיכל מוזס. צילום: דנה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע

עוגת גבינה של סבתות בתוספת פסיפלורה

5 דירוגים
העוגה הזו מגיעה מכמה עולמות גבינתיים: משהו בין חיתוכיות גבינה לעוגת שמרים של סבתות למתכון המלא
  • מדלוקה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמר סגל
    מדלוקה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמר סגל
  • מדלוקה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמר סגל
    מדלוקה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמר סגל
  • מדלוקה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמר סגל
    מדלוקה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמר סגל

מדלוקה – חיתוכיות קדאיף נבלוסי

1 דירוגים
המדלוקה מבוססת על בצק כנאפה נבלוסי, שהוא למעשה שערות קדאיף קצוצות דק מאוד, שאפשר להשיג במעדניות הערביות למתכון המלא
עייש אל סראייה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמי סגל
עייש אל סראייה של שף קונדיטור מהדי ארסלאן. צילום: אסף קרלה, סטיילינג: תמי סגל

חיתוכיות קדאיף עם קרם חלב

המנה הזאת, המכונה עייש אל סראייה, מזכירה את הכנאפה, אך היא מורכבת רק משכבה אחת של קדאיף שעליה יוצקים קרם חלב בשם קישטה למתכון המלא