מתכון

חציל יפני בגריל

3 דירוגים
חציל יפני בגריל. צילום: דניאל לילה
חציל יפני בגריל. צילום: דניאל לילה

התיבול נותן לו את הטעם היפני, כאשר שבבי הבוניטו מוסיפים את הגוון המעושן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנקבים חצילים בעזרת מזלג וקולים על אש גלויה או בגריל של התנור עד שהם רכים. מרוקנים את תוכנם ומעבירים למסננת ל-30 דקות.

2

שמים את בשר החצילים בקערת הגשה. מפזרים מעל שבבי בוניטו, ג'ינג'ר ובצל ויוצקים רוטב סויה בנדיבות. לא מערבבים! כל סועד לוקח מהמנה בכף וכך הטעמים מתערבבים.