מתכון

חציל רומני

דצמבר 2018
7 דירוגים
חציל רומני של אורית מושקוביץ. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
חציל רומני של אורית מושקוביץ. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

חצילים, פלפלים והרבה שום - זה הבסיס של הסלט הרומני המפורסם הזה, שמשמש כמלווה מושלם למנות בשריות.

הקפידו על קלייה יסודית של הירקות – היא זו שנותנת להם את כל הטעם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קולים חצילים ופלפלים על אש גלויה. מקלפים את הפלפלים, מוציאים את בשר החצילים ומניחים במסננת להגרת נוזלים.

2

מעבדים את הפלפלים והחצילים במעבד מזון בפולסים. מעבירים לקערה, מוסיפים שום, חומץ ומלח, מערבבים היטב ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.