מתכון

חצי אייסברג בוויניגרט בלו צ'יז וקשיו מסוכרים

אוגוסט 2020
חצי אייסברג בוויניגרט בלו צ’יז וקשיו מסוכרים של יוגב ירוס. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו.
חצי אייסברג בוויניגרט בלו צ’יז וקשיו מסוכרים של יוגב ירוס. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו.

הסוד של המנה הזו הוא הוויניגרט הקרמי והסמיך, שיחולל פלאים בכל סלט ירוק שתכינו

הטריק הוא להשתמש בהרבה רוטב, כדי שיטפטף פנימה וילחלח גם את העלים הנסתרים של האייסברג. כאן סוג הגבינה פחות חשוב, ולכן אפשר להשתמש בקצוות גבינה שנשארו ממתכונים אחרים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הוויניגרט

1

שמים במעבד מזון רוויון, חומץ, דבש, מלח, פלפל שחור וכ 170- גרם גבינות כחולות ומעבדים לרוטב אחיד וסמיך.

מרכיבים את הסלט ומגישים

2

מניחים חצאי חסות על צלחות הגשה כשהצד החתוך כלפי מעלה. יוצקים מעל כמות נדיבה של רוטב, מעטרים בקשיו וביתרת הגבינה המפוררת ומגישים.