מתכון

חרוסת פרסית

פברואר 2019
1 דירוגים
חרוסת פרסית של שפית דיאנה רחמני. צילום: אפיק גבאי
חרוסת פרסית של שפית דיאנה רחמני. צילום: אפיק גבאי

המיוחד בחרוסת הפרסית הוא השילוב בין פירות מיובשים לטריים לקבלת טעם יוצא דופן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את הצימוקים ואת התמרים המיובשים ביין למשך חצי שעה לפחות.

2

קולפים את הפירות הטריים וחותכים אותם גס. מעבירים את כל החומרים למעבד מזון, כולל היין מההשריה. טוחנים לקבלת עיסה לא חלקה לגמרי, המדמה טיט. טועמים ומתקנים תיבול.