מתכון

חריימה דגים עם שלושה סוגי פלפלים

פברואר 2019
2 דירוגים
חריימה דגים עם שלושה סוגי פלפלים של שף אמיר מרקוביץ'. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק
חריימה דגים עם שלושה סוגי פלפלים של שף אמיר מרקוביץ'. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

גם ילדים יכולים ליהנות מארוחת ביסטרו צרפתית. השף אמיר מרקוביץ' מכין ארוחה מעודנת עם מטעמים לכל הגילים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את השמן בסיר בינוני ומכניסים את רצועות הפלפלים לסיר. תוך ערבוב מוסיפים פפריקה, שום, צ'ילי, כמון, סוכר ורסק עגבניות.

2

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומכניסים את נתחי הדג פנימה.

3

מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה עד שהרוטב הופך להיות סמיך.

להגשה

4

מניחים את נתח הדג בצלחת הגשה ומפזרים כוסברה קצוצה מעל.