מתכון

חריימה

דצמבר 2015
4 דירוגים
חריימה. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
חריימה. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

קיצור דרך מסורתי: במקום לתבל את השמן בפפריקה, רסק ושום משתמשים בכף וחצי מחית פלפלצ'ומה, עליה מבססים את הרוטב

 

גיוון: במקום דג בורי אפשר להשתמש בלברק או אינטיאס או סטייק לוקוס.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים שום, פפריקה, רסק עגבניות ומיץ לימון ומביאים לבעבוע על להבה בינונית.

2

מסדרים בסיר את הדגים בשכבה אחת. מחזירים לרתיחה, מוסיפים מים לכיסוי ומביאים שוב לרתיחה.

3

מוסיפים כמון, מלח וקימל ומבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית-נמוכה. הופכים את הדגים ומבשלים עוד 5 דקות.

4

להגשה: מזלפים מיץ מ-1/2 לימון.