ג'עלה – תערובת של זרעים וגרעינים ממוצא תימני – משמשת במקור על תקן פיצוחים, אבל יש לה שימושים מגוונים במטבח. כאן היא מהווה בבסיס לטאבולה קראנצ'י במיוחד.
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
להגשה (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד הג'עלה והעגבניות. טועמים ומתקנים תיבול.
2
מוסיפים ג'עלה ועגבניות ומערבבים קלות.
3
אם רוצים, יוצרים מצע של לבנה או טחינה ומניחים עליו את הטאבולה.
עוד בנושא