הגיע הזמן לפנות כמה שעות טובות ולגשת לאחד המטבחים הכי קסומים שהגיעו לפה במסגרת קיבוץ הגלויות: האוכל התימני. לפניכם מתכונים לבצקים כמו קובנה ולחוח, פלאפל, סחוג, ועוד.
מסעדה תימנית שמעוצבת ומתופעלת כולה ברוחו של נתן כהן, הבעלים. החל משלטים מצחיקים, דרך שמות המנות בתפריט (מנת חרטה ברטה למשל) ועד השירות המבודח. אפשר לאכול פה ג'חנון ושאר מאפים תימניים קלאסיים, אבל מרכז העיניינים הוא מרקים ותבשילי בשר מעולים שכיף לנגב את הרוטב שלהם עם פיתות הסאלוף הלוהטות שיוצאות מהטאבון בכניסה. רק אל תשכחו להגיע עם מזומן.
ראו מסעדה
האח הצעיר מלוינסקי לבר הסאלוף האסלי של שוק התקווה. תמצאו פה את פיתת הסאלוף הרכה שסופחת טעמים, ג'חנון שמנוני, מלאווח מתפצפץ, מרקים אסליים וגם מזטים, שחלקם לא לגמרי מקפידים על המוצא, לצד אלכוהול.
ראו מסעדה