מתכון

טאבולה פול ירוק

אפריל 2019
4 דירוגים
טאבולה פול ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
טאבולה פול ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

מוציאים את גרגירי הפול מהתרמילים ומקלפים אותם מהקליפה השקופה. קצת עבודה אבל שווה את הטרחה. מושלם ליום העצמאות

אפשר לאכול את הטאבולה הירוקה לצד דג, עוף צלוי או סטייק על הגריל.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכניסים עשבים קצוצים, פול ירוק ובצל ירוק לקערה, מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית ומערבבים. מתקנים תיבול.