מתכון

טאג'ין בקר בפירות מיובשים וראס אל-חנות

לא באמת חייבים טאג'ין, פשוט שמים הכל בקדרה ואופים באיטיות עד שמתקבל תבשיל קרמלי מתקתק ונימוח

נובמבר 2021
טאג'ין בקר בפירות מיובשים וראס אל-חנות. צילום: Shutterstock
טאג'ין בקר בפירות מיובשים וראס אל-חנות. צילום: Shutterstock

הכי טעים עם קוסקוס, אבל אפשר להגיש גם עם אורז בצד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקדרה

אופן ההכנה

1

משרים את הבשר ביין עם בצל ותבלינים במשך יממה (אפשר אפילו שתיים).

2

מחממים תנור ל-150 מעלות.

3

מערבבים את חומרי הקדרה עם הבשר, מוסיפים גם את חומרי ההשריה ומכסים.

4

אופים שעתיים וחצי-שלוש עד שהבשר רך מאוד והרוטב צמיגי.