מתכון

טבולה מעושנת

אוגוסט 2019
3 דירוגים
טבולה מעושנת של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו
טבולה מעושנת של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו

הטעם המעושן מגיע מהחצילים השרופים, המעניקים לסלט הקלאסי טוויסט ייחודי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את שני סוגי ההבורגול במים פושרים במשך שעה ומסננים היטב.

2

שורפים את החצילים באש גלויה, קולפים, מסירים את הגרעינים ומניחים במסננת דקה להגרת הנוזלים. קוצצים לקוביות.

3

מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון.