מתכון

טבעת שוקולד וחלב קוקוס

ינואר 2016
1 דירוגים
טבעת שוקולד וחלב קוקוס. צילום: מיכל לנרט
טבעת שוקולד וחלב קוקוס. צילום: מיכל לנרט

עוגה בחושה רכה וקוקוסית. אם רוצים להגיש כקינוח לחג, אפשר להכין בתבנית טבעת ולהגיש עם קצפת ותותים

אם הייעוד שלה הוא עוגת קפה, אפשר לאפות גם בתבנית אינגליש קייק.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

ממיסים שוקולד, חמאה, סוכר, חלב קוקוס ושמנת מתוקה במיקרוגל או בסיר על להבה נמוכה. מוסיפים פינקולדה ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.

3

מוסיפים ביצים אחת-אחת ומערבבים היטב. מוסיפים שקדים, קורנפלור, קוקוס ומלח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.יוצקים לתבנית טבעת משומנת היטב.

4

אופים 30-25 דקות עד שהעוגה סדוקה מעט, יציבה למגע אך עדיין רכה (קיסם הננעץ בעוגה ייצא לח). מצננים היטב.

5

מעבירים את הטבעת לצלחת הגשה. ממלאים את החלל בקצפת ומפזרים פירות מעל או מסביב. מגישים מייד.