מתכון

טוסט שינקן וגאודה בציפוי קורנפלקס

ספטמבר 2017
2 דירוגים
צילום: אנטולי מיכאלו
צילום: אנטולי מיכאלו

בין שתי פרוסות לחם קסטן מונחות פרוסות נקניק שינקן וגבינת גאודה, והכל מצופה בקורנפלקס

כל הקונסטרוקציה עוברת צלייה בחמאה מזוקקת עד שהטוסט מזהיב ומקבל מרקם קראנצ’י משגע. כמה חושניות יכולה להיות בטוסט אחד, לא תמים בכלל.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה ביצים וחלב עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים מלח.

2

מניחים קורנפלקס בקערה נוספת.

3

מניחים פרוסות גאודה ושינקן בין כל 2 פרוסות לחם כשהשינקן ממוקם בין שתי פרוסות הגבינה.

4

טובלים כל כריך בבלילת הביצים ומצפים בקורנפלקס משני הצדדים.

5

מחממים חמאה מזוקקת במחבת כך שנוצרת שכבת חמאה בעובי של כ-1/2 ס”מ.

6

מטגנים כל כריך במשך כ-3 דקות מכל צד עד שהוא מזהיב והגבינה נמסה. חותכים באלכסון ומגישים מיד.