מתכון

טירמיסו לוטוס

נובמבר 2015
5 דירוגים
טירמיסו לוטוס. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
טירמיסו לוטוס. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

הקינוח האיטלקי המפורסם עם טוויסט מפתיע: עוגיות לוטוס מחליפות את הבישקוטי וממרח לוטוס המעניק טעם עשיר למלית

מעשירים את מלית המסקרפונה של הקינוח האיטלקי המפורסם בממרח לוטוס ומקבלים טעם עוד יותר עשיר ומפתיע. עוגיות לוטוס מהוות את בסיס הקינוח.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית:

לעיטור:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרפדים את בסיס התבנית בשכבה אחידה של עוגיות (משתמשים במחצית מהחבילה).

2

מערבבים היטב גבינת מסקרפונה, סוכר וממרח לוטוס בעזרת כף לתערובת אחידה וחלקה.

3

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה ויציבה. מקפלים אותה בהדרגה לתוך תערובת המסקרפונה, בכל פעם שליש הכמות, עד לקבלת תערובת אחידה.

4

יוצקים כמחצית מהתערובת על בסיס העוגיות ומיישרים בעזרת פלטה מדורגת. מכסים בשכבה נוספת של עוגיות, יוצקים מעל את יתר המלית ומיישרים שוב. מכסים ומעבירים לקירור למשך הלילה.

5

שומרים מכוסה במקרר כ-4 ימים.

6

לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו בעזרת מסננת דקה.