מתכון

טרטור דובדבנים, ערק וגבינת המאירי

יוני 2019
3 דירוגים
טרטור דובדבנים, עראק וגבינת המאירי של עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
טרטור דובדבנים, עראק וגבינת המאירי של עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

מרק עם כמה רבדים: הדובדבנים נותנים מתיקות וצבע, הגבינה מעשירה את המרקם והערק מוסיף טעם חצוף של קיץ

אם לא מוצאים גבינת המאירי, אפשר להשתמש בכל גבינת כבשים מלוחה שאוהבים (פטה, בולגרית וכד’).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבים בקערה את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול (היזהרו מהמלחת יתר - הגבינה שנוסיף בהגשה מוסיפה גם היא מליחות).

2

מעבירים למקרר לשעתיים, לצינון ומיזוג טעמים.

להגשה

3

מחלקים לקערות מרק, מפוררים גבינה ויוצקים שמן זית.

לגיוון

4

אם אין דובדבנים, אפשר להחליף במשמש או במלון כתום.