מתכון

טרטר טונה בווירג'ין מרי

מרץ 2019
2 דירוגים
טרטר טונה בווירג'ין מרי של שף עינב אזגורי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
טרטר טונה בווירג'ין מרי של שף עינב אזגורי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

הגרסה נטולת האלכוהול של קוקטייל העגבניות המפורסם, הופכת כאן לסלסה פיקנטית, המחמיאה מאוד לטעמו העדין של הדג הנא

את הטונה אפשר להחליף בכל דג ים, רק הקפידו שיהיה טרי מאוד.

הכנה מראש: מכינים את הרוטב (וירג'ין מרי) ערב קודם ושומרים במקרר. בסמוך לארוחה מכינים את הטרטר (זה לוקח שתי דקות), מצלחתים ומגישים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטרטר:

לווירג'ין מרי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים וירג'ין מרי: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, מסננים ושומרים במקרר עד ההגשה.

2

בסמוך להגשה מכינים טרטר: מערבבים את כל חומרי הטרטר בקערה קטנה.

3

יוצקים רוטב לצלחת הגשה רחבה ושטוחה ובמרכז מניחים את הטרטר. מגישים מייד למרכז השולחן עם כפות לסועדים.

4

גיוון: להכנת רוטב "בלאדי מרי" מוסיפים לרוטב 50 מ"ל וודקה.