מתכון

טרטר לוקוס, אננס ועשבי תיבול של "קליפסו"

אוגוסט 2017
טרטר לוקוס, אננס ועשבי תיבול. צילום: דניאל לילה
טרטר לוקוס, אננס ועשבי תיבול. צילום: דניאל לילה

מנת קיץ יפה שנותנת טאץ’ של שף אבל נשארת נגישה וקלה להפקה. יש בה משחק טעמים שמח בין מתיקות, חריפות ורעננות

אפשר להקטין את כמות הפלפל החריף, אך אל תוותרו על הבוטנים המתובלים והקראנצ’יים!

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים בוטנים חריפים:

1

מקפיצים בוטנים במחבת יבשה עם פפריקה ותבלין קייג’ין עד שהם מצופים בתבלינים ועולה מהם ניחוח. שומרים בצד.

מכינים את הסביצ’ה ומגישים:

2

שמים בקערה קוביות דג, אננס, פלפל אדום ובצל סגול, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ומלח ומערבבים קלות. מחלקים בין צלחות הגשה, מניחים מעל כמה עלי כוסברה, נענע ופטרוזיליה ומפזרים את הבוטנים החריפים. מגישים מיד.