מתכון

טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח

ספטמבר 2019
1 דירוגים
טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח של יחיאל זינו ואורי נבון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו
טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח של יחיאל זינו ואורי נבון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו

את הטרטר מגישים בתוך גביעי גלידה, שמוסיפים לטעמי הים פריכות ומתיקות

אם קשה לכם לאכול פירות ים נאים, אפשר לחלוט את בשר הסרטנים ולצלות קלות את השרימפס במחבת, רק קחו בחשבון שאחרי הבישול הבשר של פירות הים יידבק פחות טוב ויהיה קשה לעצב את הטרטר בתוך הגביעים. אפשר גם להחליף את פירות הים ב- 400 גרם תערובת של אינטיאס ופלמידה טריים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.

2

מחלקים בין גביעי הגלידה ומגישים מייד.