פאייה סרטנים של ברק אהרוני. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר פאייה סרטנים מאת ברק אהרוני 30 דקות קל לא כשר פירות ים לסרטנים יש טעם ים מובהק, וטעמי אניס מעצימים ומחמיאים להם למתכון המלא
מחבת פירות ים של של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דניאל לילה מחבת פירות ים מאת קובי בנדלק ועופר אלמליח 15 דקות קל לא כשר פירות ים 1 דירוגים סלט חם של פירות ים, ששומר על הרעננות שלו בזכות טעמים ים תיכוניים נפלאים של אניס, עגבניות, שום וקלמטה למתכון המלא
לחמניות בויאביסק של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץ לחמניות בויאביסק מאת שף ארז קומרובסקי כ-7 שעות למתקדמים לא כשר אפייה 2 דירוגים הבויאביסק שמשולב בבצק הוא גרסה קלילה לביסק, שמשלבת את הניחוחות האניסיים של הבויאבז עם המתיקות של בשר הסרטנים למתכון המלא
מקלובה פירות ים של זוזו חנא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר מקלובה פירות ים מאת יוסף (זוזו) חנא שעה ורבע קל לא כשר פירות ים 2 דירוגים המקלובה המסורתית יורדת לים וחוזרת רעננה במיוחד למתכון המלא
קובה פירות ים של שף אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה קובה פירות ים מאת אמיר קרונברג שעתיים למתקדמים לא כשר פירות ים 3 דירוגים מלית פירות הים הטרייה נעטפת בבצק הקובה אוורירי. המרכיב שתורם לעסיסיות המלית הוא גבינת עיזים, שגם מוסיפה טעם למתכון המלא
טליאטלה עם ראגו פירות ים של רועי סופר. צילום: דניאל לילה טליאטלה עם ראגו פירות ים מאת רועי סופר שעתיים למתקדמים לא כשר פירות ים 2 דירוגים פירות הים נקצצים לתוך תבשיל שעוטף את האטריות, כך שהם נוכחים בכל ביס למתכון המלא
אורקייטה באלי אוליו של סרטנים ואספרגוס של שי דובלרו. צילום: דניאל לילה אורקייטה באלי אוליו של סרטנים ואספרגוס מאת שי דובלרו 25 דקות קל לא כשר פסטה 2 דירוגים מרתה סטוארט רקחה גרסה ים תיכונית עם חומוס וזיתים ואפילו דניאל בולו מגיש אותה במסעדות. הכוכבת החדשה: אורקייטה למתכון המלא
טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח של יחיאל זינו ואורי נבון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח מאת יחיאל זינו ושף אורי נבון 10 דקות קל לא כשר פירות ים 1 דירוגים את הטרטר מגישים בתוך גביעי גלידה, שמוסיפים לטעמי הים פריכות ומתיקות למתכון המלא
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי מאת שון בן דור ("קליפסו") 3:30 שעות קל לא כשר פירות ים 2 דירוגים יש המון גרסאות ללביבות פראסה. הייחוד כאן הוא שהכרשה והבצל עוברים אידוי ממושך ואטי (כ-3 שעות) שמרכך אותם מאוד למתכון המלא
מרק צ'ופינו של שף רז רהב. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: עמית פרבר מרק דגים אמריקאי – צ'ופינו מאת רז רהב 25 דקות קל לא כשר מרקים 2 דירוגים מרק הצ'ופינו שמזכיר את הבויאבז הצרפתי, נולד במטבחי המהגרים האיטלקים בסן פרנסיסקו, בהשראת מרקי דגים איטלקיים למתכון המלא
קציצות סרטנים ופולנטה של חני בורובסקי. צילום: דניאל לילה קציצות סרטנים ופולנטה מאת חני בורובסקי 55 דקות קל לא כשר פירות ים 3 דירוגים להכנת הקציצות חני מערבבת קמח תירס וגרגירי תירס טריים - כך הן יוצאות רכות מבפנים ופריכות מבחוץ למתכון המלא
כריך קציצות סרטן עם רוטב טרטר של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל כריך קציצות סרטנים עם רוטב טרטר מאת שף איתן ששון 30 דקות למתקדמים לא כשר פירות ים 2 דירוגים הקראב קייקס המפורסמות מגיעות מהעיר בוסטון אך גם אצלנו אפשר להשיג סרטנים כחולים טריים ולהכין את הקציצות הממכרות למתכון המלא
רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירןרביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירןרביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירןרביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן רביולי סרטנים של שף איתן ונונו מאת שף איתן ונונו שעתיים למתקדמים לא כשר פירות ים 1 דירוגים מתחשק לכם להשקיע? שף איתן ונונו מלמד איך מכינים רביולי במילוי סרטנים וברוטב על בסיס קליפותיהם למתכון המלא
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע ברוסקטה סרטנים וסלט תירס מאת שף תומר אגאי 20 דקות קל לא כשר כריכים 4 דירוגים ארוחה מיוחדת ששווה את ההשקעה - חלה מתוקה קלויה ועליה סלט תירס חריף-מתוק יחד עם בשר סרטנים בחמאה ומרווה למתכון המלא
רביולי סרטנים פתוח. צילום: דניאל לילה רביולי סרטנים פתוח מאת רועי סופר 15 דקות קל לא כשר פסטה זו לא מנה איטלקית מסורתית, אבל היא מאוד נאמנה לגישה האיטלקית שנותנת את הבמה לחומר הגלם למתכון המלא