מתכון

טרטר עגל עם טחינה, זיתים וזרעי עגבניות

פברואר 2020
1 דירוגים
טרטר עגל עם טחינה, זיתים וזרעי עגבניות של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
טרטר עגל עם טחינה, זיתים וזרעי עגבניות של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

הקלאסיקה הצרפתית בתחפושת מזרח תיכונית: את החלמון מחליפה טחינה ואת מקומם של הצלפים תופסים זיתים ועגבניות

הכנה מראש: מכינים את תערובת התיבול וקוצצים את הבשר. מאחדים בסמוך להגשה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתערובת התיבול

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול למרקם אחיד, טועמים ומתקנים תיבול. התערובת צריכה להיות חמצמצה.

2

בסמוך להגשה מערבבים את הבשר עם התיבול לתערובת אחידה.