מתכון

טרייפל אישי של תותים, מרנג וקרם גבינה-תפוז

דצמבר 2015
4 דירוגים
טרייפל אישי של תותים, מרנג וקרם גבינה-תפוז. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
טרייפל אישי של תותים, מרנג וקרם גבינה-תפוז. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

טרייפל הוא פתרון נהדר לקינוחים מהירים, מרשימים ועתירי טעמים שונים בכל ביס וביס. אל תשכחו להשקיע בצנצנת להגשה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרקחת תות:

לקרם גבינה:

לעיטור:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים מרקחת:

1

שמים בסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות לקבלת רוטב במרקם של ריבה דלילה. מערבבים מדי פעם.

מכינים קרם גבינה:

2

מערבלים גבינה לבנה, גבינת שמנת, סוכר, קליפת תפוז ותמצית וניל במיקסר עם וו גיטרה עד לאיחוד.

3

מקפלים את הקצפת לתוך קרם הגבינה ומעבירים לשקית זילוף. שומרים במקרר.

מרכיבים ומגישים:

4

מסדרים בכל צנצנת 2 כפות מרקחת תות ומעליה 5 מרנגים קטנים או מספר שברי מרנג גדולים. מזלפים קרם עד 3/4 גובה הצנצנות, מכסים בתותים טריים ומגישים מייד.