מתכון

טרייפל אישי של תותים, מרנג וקרם גבינה-תפוז

טרייפל הוא פתרון נהדר לקינוחים מהירים, מרשימים ועתירי טעמים שונים בכל ביס וביס. אל תשכחו להשקיע בצנצנת להגשה

13,870 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
טרייפל אישי של תותים, מרנג וקרם גבינה-תפוז. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
טרייפל אישי של תותים, מרנג וקרם גבינה-תפוז. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרקחת תות:

לקרם גבינה:

לעיטור:

אופן ההכנה

מכינים מרקחת:

1

שמים בסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות לקבלת רוטב במרקם של ריבה דלילה. מערבבים מדי פעם.

מכינים קרם גבינה:

2

מערבלים גבינה לבנה, גבינת שמנת, סוכר, קליפת תפוז ותמצית וניל במיקסר עם וו גיטרה עד לאיחוד.

3

מקפלים את הקצפת לתוך קרם הגבינה ומעבירים לשקית זילוף. שומרים במקרר.

מרכיבים ומגישים:

4

מסדרים בכל צנצנת 2 כפות מרקחת תות ומעליה 5 מרנגים קטנים או מספר שברי מרנג גדולים. מזלפים קרם עד 3/4 גובה הצנצנות, מכסים בתותים טריים ומגישים מייד.