מתכון

טרייפל מסקרפונה-חלבה ופירות

יוני 2019
1 דירוגים
טרייפל מסקרפונה-חלבה ופירות. צילום: shutterstock
טרייפל מסקרפונה-חלבה ופירות. צילום: shutterstock

קינוח מהיר, יפה ומושחת. תוספת של שמן שומשום מעמיקה את הטעמים, מדגישה את המתיקות ומוסיפה ניחוח קלוי עדין

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים מסקרפונה ושמנת בקערת מיקסר ומקציפים במהירות בינונית.

2

אחרי כ-4 דקות, כשמתחילה להיווצר קצפת רכה, מוסיפים 4 כפות סילאן ושמן שומשום וממשיכים להקציף כ-4 דקות נוספות.

3

כשהקצפת כמעט יציבה לגמרי מוסיפים טחינה ומקציפים כמה שניות לאיחוד.

4

מניחים בכל קערית אישית כף נדיבה של מסקרפונה-חלבה, מפזרים מעל אגוזים ופירות ומעל שוב מסקרפונה ושוב אגוזים ופירות, וכך יוצרים שלוש שכבות (מסיימים בפירות).

5

מטפטפים מעט סילאן ומגישים.