מתכון

טריקולור של אהבה

ינואר 2016
1 דירוגים
טריקולור של אהבה
טריקולור של אהבה

קינוח של אהבה לכבוד הולנטיינס דיי, שמשלב את מיטב המתוקים: חלב קוקוס, שוקולד, וחלבה פיסטוק

השוקולד משתלב בטבעיות עם התותים, מזכיר לי תמיד את השוקולד במילוי תות שאהבתי, פעם, לפני הרבה שנים. והחלבה, המשובחת בלבד, מתאזנת היטב עם כל הטעמים. והמתכון פשוט פשוט ולא מסובך. בדיוק כמו אהבה בתפיסה שלי.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

שכבת שוקולד:

שכבת חלבה:

שכבת תות:

שכבת שוקולד:

שכבת חלבה:

שכבת תות:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לשכבת השוקולד:

1

 מרתיחים חלב קוקוס בסיר קטן, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד, חתוך לקוביות. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומצננים. השוקולד צריך להיות קר כדי שיוכל להחזיק את החלבה והתותים.

לשכבת החלבה:

2

נו באמת, כבר פוררתם אותה. זהו.

לשכבת התות

3

 בבלנדר, מרסקים את התותים למחית חלקה.

להרכבת המנה

4

בכוס יין, ממלאים שליש מכמות הכוס, בגנאש השוקולד. מוסיפים שליש מכמות הכוס בחלבה מפוררת, ומעל שופכים את קרם התותים.