מתכון

יוגורט לאבנה

אפריל 2019
2 דירוגים
יוגורט לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
יוגורט לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

יוגורט עשיר ומתובל שהולך טוב עם מנת הסביצ'ה המקומי, אבל יכול לשמש גם כמטבל או ממרח בכל ארוחה קיצית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את זרעי הכוסברה, מערבבים ומסירים מהאש. מצננים.

2

טורפים בקערה יוגורט עם לאבנה, מלח וקליפת לימון מגוררת. מוסיפים את הבצלים המתובלים, מערבבים ומתקנים תיבול.