תבשיל זנב שור, תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי של תומר טל. צילום: תומר טל תבשיל בקר ושורשים מאת שף תומר טל 4.5 שעות קל כשר שפים מבשלים בבית 3 דירוגים שפים מבשלים בבית: תומר טל ממסעדת ג'ורג' וג'ון מכין תבשיל בשר, תפוחי אדמה ושורשים ביין אדום ומרווה למתכון המלא
פוקאצ'ה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו פוקצ'ה מקומית מאת שף תומר טל 2.5 שעות + לילה התפחה קל כשר צמחוני 2 דירוגים הפוקצ'ות כל כך אהובות אצלנו שהן הפכו כבר למנה מקומית לכל דבר. כדי לאזרח אותן אני מגיש אותן עם קרם חצילים למתכון המלא
פוקאצ'ה של שף תומר טל עם קרם חציל לבן ושחור. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו קרם חציל שחור מאת שף תומר טל 1/2 שעה קל כשר חצילים 4 דירוגים קרם החציל השרוף הוא בעל טעמים מעושנים. הדבש מאזן מעט את הטעמים החזקים למתכון המלא
קרם חציל . צילום: sutterstock קרם חציל לבן מאת שף תומר טל 1/2 שעה קל כשר צמחוני 3 דירוגים הקרם הזה בהיר, חלק ומעודן וקשה להפסיק למרוח אותו, ולכן אפשר להכין מראש כמות כפולה ולשמור במקרר עד 4 ימים למתכון המלא
טורטליני סולת עם תרד ומנגולד ברוטב שקדים של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו טורטליני סולת עם תרד ומנגולד ברוטב שקדים מאת שף תומר טל 3 שעות למתקדמים טבעוני פסטה 2 דירוגים המנה הזו נולדה מהרצון לייצר פסטה טבעונית שתהיה עשירה ומעניינת גם ללא ביצים למתכון המלא
סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה מאת שף תומר טל 1.5 שעות + לילה להתגבשות למתקדמים כשר צמחוני 2 דירוגים סלט עשיר ובריא עם עדשים ועלים. לא חייבים לשלב את כל העלים - השתמשו במה שמצאתם למתכון המלא
כרובים בעשן של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו כרובים בעשן מאת שף תומר טל 1/2 שעה קל כשר צמחוני 2 דירוגים המנה משלבת כמה סוגי כרובים ונותנת להם את מלוא הבמה במינימום עבודה. העשן מעניק להם טעמים עמוקים למתכון המלא
קטאייף גבינה עם גרניטת הדרים של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו קטאייף גבינה עם גרניטת הדרים מאת שף תומר טל 2 שעות למתקדמים כשר קינוחים 2 דירוגים לקחתי את הקטאייף המסורתי למקום קצת יותר עדכני ומתוחכם עם גרניטת ההדרים שמאזנת את המתיקות החזקה למתכון המלא
לחמג'ון טלה ושום ירוק של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו לחמג'ון טלה ושום ירוק מאת שף תומר טל 1 שעה + לילה התפחה קל כשר מאפים מלוחים 3 דירוגים גרסה עשירה ועונתית למאפה הלחמג'ון מהמטבח הערבי. אם יש לכם טאבון - המאפה הזה נועד בדיוק בשבילו למתכון המלא
דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי מאת שף תומר טל 2.5 שעות למתקדמים כשר דגים 2 דירוגים מנה שמחברת בין כמה סגנונות: את החורשט סבזי הפכתי למרק שבו מתבשלים הדגים, והוא מוגש עם פסטה פיצ'י בשרנית למתכון המלא
סביצ'ה מקומי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו סביצ'ה מקומי של שף תומר טל מאת שף תומר טל 1/2 שעה קל כשר דגים 4 דירוגים הסביצ'ה הכי מקומית שיש - היא מבוססת על חומרי גלם מיוחדים שמופיעים רק בקיץ וכדאי להכיר ולנצל בשיאם למתכון המלא
יוגורט לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו יוגורט לאבנה מאת שף תומר טל 20 דקות קל כשר צמחוני 2 דירוגים יוגורט עשיר ומתובל שהולך טוב עם מנת הסביצ'ה המקומי, אבל יכול לשמש גם כמטבל או ממרח בכל ארוחה קיצית למתכון המלא