מתכון

יורקשייר פודינג

מרץ 2019
4 דירוגים
יורקשייר פודינג של שפית שולי וימר. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר
יורקשייר פודינג של שפית שולי וימר. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר

באופן מסורתי היורקשייר פודינג מוגש בסאנדיי לאנץ' עם בשר וירקות. את הרוטב שמלווה את הבשר יוצקים לתוך המאפה

המנה הזאת מסמלת את המעבר שלי לאנגליה ואת המפגש עם תרבות האוכל הבריטית. המתכון שלפניכם שייך לסבתא של אשתי, המתגוררת ביורקשייר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות

2

יוצקים כף שמן בכל שקע בתבנית שקעים ומכניסים לתנור החם לכ־15 דקות.

3

טורפים היטב את שאר המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור ויוצקים את התערובת אל השקעים במהירות (עד כיסוי מלא). ממשיכים לאפות ב־190 מעלות 20־25 דקות עד שהמאפה עולה מעל גובה התבנית ומשחים. מוציאים מהתנור, מצננים כ־10 דקות

4

ומחלצים בעדינות.