מתכון

ירקות סיניים של "טאיזו"

דצמבר 2015
4 דירוגים
ירקות סיניים של "טאיזו". צילום: שרית גופן
ירקות סיניים של "טאיזו". צילום: שרית גופן

מנת הירקות הסיניים היא אחת מהמסעדות האהובות ביותר בתפריט של מסעדת טאיזו. כך תכינו את זה בעצמכם בבית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר, חולטים ראשי באק צ'וי דקה-שתיים ומעבירים מייד למי קרח. מצננים, מייבשים מעט וחותכים גס.

2

מחממים ווק היטב על להבה גבוהה במשך כמה דקות. מוסיפים שמן ומייד גם שום, ג'ינג'ר ולמון גראס. מקפיצים 20-10 שניות ולא יותר! מוסיפים פרחי ברוקולי ו-3 סוגי פטריות וממליחים מעט. מקפיצים את כל התערובת במשך דקה. מוסיפים את הבאק צ'וי החלוטים וסוכר ומקפיצים עוד כחצי דקה. מוסיפים את תערובת הירוקים (פאק בונג, פאק קנה, תרד בר) ומערבבים כחצי דקה.

3

מוסיפים הויסטיר וסויה ומקפיצים עוד כחצי דקה. מוסיפים מים וממשיכים עוד כחצי דקה. טועמים מהרוטב שבתחתית הווק ומתקנים תיבול (מלח, סוכר או מים אם מרוכז מדי).

4

מעבירים מייד לצלחת הגשה גדולה ומעט עמוקה. מפזרים מעל טבעות פלפלים חריפים ושום מטוגן ומגישים.