גרסה פריכה במיוחד למנת כרובית בתנור, עם רוטב חרדלי שהופך אותה למעדן. מושלם כתוספת או לארוחת ערב קלה
החומרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
לרוטב:
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
מניחים את פרחי הכרובית בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מטפטפים מעל מעט שמן זית, מוסיפים שיני שום חבוטות קלות אך לא קלופות, מפזרים מלח גס ואופים כ-20 דקות. מדי פעם מערבבים, עד שהכרובית נחרכת מעט מכל צדדיה אך נשארת פריכה.
3
מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים מחצית מכמות השום האפוי.
4
לפני ההגשה מערבבים את הרוטב עם פרחי הכרובית.
גיוון: במקום כרובית גדולה אחת אפשר להשתמש ב-2 קטנות.
עוד בנושא