מתכון

כרובית בלימון כבוש ועשבים

פברואר 2019
5 דירוגים
כרובית בלימון כבוש ועשבים של שף אסף שנער. צילום: אנטולי מיכאלו
כרובית בלימון כבוש ועשבים של שף אסף שנער. צילום: אנטולי מיכאלו

שף אסף שנער מחוות צוק מבשל ארוחת סדר מרהיבה עם כרובית בתנור שתכניס עניין לשולחן החג

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים בסיר שמן סויה לטיגון עמוק.

לרוטב

2

במעבד מזון מניחים את כל מרכיבי הרוטב (למעט מיץ הלימון) וטוחנים בפולסים קצרים. טועמים ומוסיפים מיץ לימון.

3

כשהשמן חם מטגנים את פרחי הכרובית עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג (במקום טיגון ניתן לצלות את הכרובית בתנור ב־250 מעלות במשך 5־10 דקות, עד להזהבה יפה).

4

מעבירים את הכרוביות לצלחת הגשה, בוזקים מעל מעט מלח ומגישים עם הרוטב בצד.