מתכון

כרוב כבוש של אלרן גולדשטיין

פברואר 2021
כרוב כבוש של אלרן גולדשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)
כרוב כבוש של אלרן גולדשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)

כל כך קל להכין חמוצים בבית, עד שלא ברור למה מישהו קונה בכלל

המתכון מותאם לצנצנת בנפח 3 ליטר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למשרה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים את הצנצנת במים רותחים לחיטוי.

2

ממלאים את הצנצנת בכרוב. מפזרים שמיר ופרוסות שום בין נתחי הכרוב.

3

מערבבים את מרכיבי המשרה בסיר ומביאים לרתיחה. מסירים מהכיריים ומצננים 20 דקות.

4

מוזגים את המשרה על הירקות שבצנצנת וסוגרים מיד. מניחים במקום מוצל.

5

כעבור שבוע החמוצים מוכנים לאכילה. לאחר הפתיחה יש לאחסן במקרר.

גיוונים: מחליפים את הכרוב במלפפונים טריים מאוד, שעדיין מחובר אליהם הפרח הצהוב בקצה. אין להסיר את הפרח לפני הכבישה.