מתכון

כרוב סגול צלוי עם אגוזים ובלסמי

פברואר 2019
3 דירוגים
כרוב סגול צלוי עם אגוזים ובלסמי של שף אסף שנער. צילום: אנטולי מיכאלו
כרוב סגול צלוי עם אגוזים ובלסמי של שף אסף שנער. צילום: אנטולי מיכאלו

שף אסף שנער מחוות צוק עושה סדר מרהיב עם כרוב סגול שייתן קצת צבע לשולחן

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

פורסים את הכרוב לחצי ואז לפלחים גסים. מעבירים לתבנית מרופדת בניר אפייה, מוסיפים שמן זית, חמאה, מלח ופלפל ואופים 15־20 דקות עד שמתקבלים סימני חריכה.

3

מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים מעל שמן אגוזים ובלסמי ומפזרים אגוזים קלויים.