• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • מתכונים לשבועות
  • עוגת גבינה
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

כריך ירקות

מתכון

שפע של ירקות מזינים ועשבי תיבול מצטרפים כאן לגבינה ולחם והופכים כריך פשוט לארוחת ערב לכל המשפחה

מאת שף קונדיטור אלדד שמואלי
דצמבר 2018
כריך פתוח עם ירקות. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר. בשיתוף מחלבות גד
כריך פתוח עם ירקות. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר. בשיתוף מחלבות גד
  • 4 מנות
  • 10 דקות
  • קל מאוד
  • כשר
  • כריכים
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

מגוון ירקות לפי בחירה

עשבי תיבול לפי בחירה

להגשה

אופן ההכנה

1

פורסים את הירקות דק בעזרת מנדולינה או סכין חדה. מערבבים את כל הירקות בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח ים.

2

מורחים גבינה על פרוסות הלחם ומסדרים בערימה את ״גינת״ הירקות המתובלת. מזלפים מעט שמן זית.

  • קל מאוד
  • כשר
  • כריכים
  • ארוחות בוקר
  • גבינות
  • ירקות
  • לחם
  • מתכונים בעשר דקות
  • חזרה ללימודים
  • מתכונים ממומנים
  • גד פרופשנלס

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!