מתכון

כריך מטיאס כבוש

דצמבר 2018
2 דירוגים
כריך מטיאס כבוש של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך מטיאס כבוש של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

כריך פתוח שמשלב משחקים בין תוספות טריות ומרעננות לבין מטיאס כבוש עז טעם, וכל זה על פרוסת חלה שמנמנה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למטיאס כבוש

לטוויל שיפון (לא חובה)

למטיאס כבוש

לטוויל שיפון (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים מטיאס כבוש

1

מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומשרים במשך יום בטמפרטורת החדר.

מכינים טוויל שיפון

2

מחממים תנור ל־175 מעלות. מורחים חמאה או שמן זית על פרוסות הלחם, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 8־10 דקות עד שהלחם פריך.

מרכיבים את הכריך

3

מורחים את החמאה על פרוסות החלה. מסדרים את פרוסות המטיאס ומקשטים ביתר התוספות.