פותחים את הראש

כריך קרואסון עם סלט קיסר

דצמבר 2018
2 דירוגים
כריך קרואסון סלט קיסר של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך קרואסון סלט קיסר של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

שחיתות לסופ"ש: כריך קרואסון פתוח עם טופינג של ממרח רמולד מפנק וסלט קיסר עשיר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרמולד:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים רמולד: מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.

2

מערבבים רמולד עם אנשובי, מורחים על כל קרואסון, מניחים חצי לב חסה, שוזרים בו עלי חזרת, מגררים מעל גבינת פטה ומקשטים בפלפל צ'ילי ובגפרורי תפוחי אדמה. מזלפים מעט שמן זית מעל.