מתכון

כריך שבלול

כך הופכים לחם אחיד למנת טאפאס מרשימה

יולי 2019
כריך שבלול. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
כריך שבלול. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

כדי שהלחם יתגלגל בקלות לרולדה הקפידו להשתמש בלחם פשוט ללא קרום קשה (לחם אחיד למשל). מומלץ לשטח אותו בעזרת מערוך.

שימו לב: הכריך זקוק לשעה מנוחה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

חוצים כיכר לחם לרוחבה אבל לא עד הסוף. פותחים לצדדים כמו פרפר ומשטחים בעזרת מערוך.

2

מורחים את שני צידי הלחם בפסטו, מניחים בשרים וגבינה ומגלגלים לשבלול. עוטפים ברדיד אלומיניום כמו סוכריה ומניחים במקרר לשעה להתייצבות.

3

מחממים תנור ל-180 מעלות.

4

אופים 25-20 דקות.

5

מצננים מעט, פותחים את רדיד האלומיניום, פורסים לשבלולים ומגישים.