מתכון

כריך שבלול

יולי 2019
4 דירוגים
כריך שבלול. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
כריך שבלול. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

כך הופכים לחם אחיד למנת טאפאס מרשימה

כדי שהלחם יתגלגל בקלות לרולדה הקפידו להשתמש בלחם פשוט ללא קרום קשה (לחם אחיד למשל). מומלץ לשטח אותו בעזרת מערוך.

שימו לב: הכריך זקוק לשעה מנוחה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חוצים כיכר לחם לרוחבה אבל לא עד הסוף. פותחים לצדדים כמו פרפר ומשטחים בעזרת מערוך.

2

מורחים את שני צידי הלחם בפסטו, מניחים בשרים וגבינה ומגלגלים לשבלול. עוטפים ברדיד אלומיניום כמו סוכריה ומניחים במקרר לשעה להתייצבות.

3

מחממים תנור ל-180 מעלות.

4

אופים 25-20 דקות.

5

מצננים מעט, פותחים את רדיד האלומיניום, פורסים לשבלולים ומגישים.