מתכון

כריך שניצל אסיאתי

מרץ 2020
2 דירוגים
כריך שניצל אסיאתי של אייל ושי קיצ'ס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר
כריך שניצל אסיאתי של אייל ושי קיצ'ס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר

שניצל ישראלי ומיונז יפני נכנסים ללחמנייה, זו לא התחלה של בדיחה ובכל זאת חיוך ענק מובטח אחרי הביס הראשון

גם השניצל (ארוחת הצהריים הכי נפוצה בארץ) יכול לקבל מתיחת פנים אסיאתית אם מצפים אותו בפירורי פנקו מתובלים, משדכים אותו למיונז ווסאבי, אבוקדו ושומשום שחור ומגישים בלחמנייה מאודה אוורירית.

לבאו- לחמניות שמרים מאודות

אפשר להתשמש בחצאי בגט או לחמניות מאודות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למיונז ווסאבי

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים שניצל

1

מכינים קמח בצלחת אחת, טורפים ביצים עם חרדל ושום בקערית ומערבבים פירורי פנקו בפלפל שאטה וקליפת לימון בצלחת נוספת.

2

מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים את נתחי העוף בקמח, אחר כך בביצה הטרופה ולבסוף בפנקו. מטגנים כ-4 דקות על להבה גבוהה מכל צד עד שהשניצלים מזהיבים.

מכינים מיונז ווסאבי

3

טורפים את החומרים בעזרת מטרפה ידנית למרקם חלק ללא גושים.

מרכיבים את הסנדוויץ’

4

חוצים את הבגט ומורחים את שני הצדדים במיונז ווסאבי. מניחים את השניצל, עורמים מעל אבוקדו ובצל ירוק ומפזרים שומשום שחור.