מתכון

כריכוני ברוסקטה עם דוקסל פטריות, קממבר ואגסים

ספטמבר 2019
2 דירוגים
כריכוני ברוסקטה עם דוקסל פטריות, קממבר ואגסים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
כריכוני ברוסקטה עם דוקסל פטריות, קממבר ואגסים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

דוקסל הוא הדרך הכי מוצלחת להתענג על טעמן העמוק של הפטריות. הקממבר מתחממת מעט ומתחברת עם האגסים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

לדוקסל פטריות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים דוקסל פטריות

1

מאדים בצל במחבת עם חמאה 3 דקות, מוסיפים פטריות, מתבלים ומאדים 8 דקות נוספות. יוצקים יין ומצמצמים עד לאידוי מוחלט כ-10 דקות. מצננים.

מכינים את הכריכונים למילוי

2

מורידים את הקצוות של הבגט, חותכים אותו לפרוסות בעובי 2 ס”מ וחותכים כל פרוסה במרכזה כמעט עד הסוף (כמו בשיטת המפרום), כך שנוצרים כ-10 כריכונים המחוברים בקצה אחד.

ממלאים וקולים

3

פותחים ומרחיבים את הכיס בכל כריכון בעזרת האצבע וממלאים בכפית דוקסל, אצבע קממבר ושמינית או שתיים של אגס.

4

מחממים מחבת צלייה עם פסים לחום בינוני-גבוה. משמנים מעט את המחבת, מברישים את הברוסקטות בשמן זית משני הצדדים וקולים את הברוסקטות 3 דקות מכל צד או כמעט עד חריכה. אם רוצים משפשפים את הצד החם יותר בשן שום. מגישים מייד.