מתכון

כרישה מאודה בלימון

נובמבר 2015
1 דירוגים
כרישה מאודה בלימון. צילום: דניה ויינר
כרישה מאודה בלימון. צילום: דניה ויינר

פרוסות כרישה מאודות בשמן זית עם לימונים כבושים ועלי כוסברה

מכינים את המנה שעתיים לפני ההגשה לפחות. 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים כרישה לאורך ואז לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.

2

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים שום. מוסיפים את הכרישה ומאדים כ-4 דקות עד לריכוך הכרישה. מוסיפים את שאר החומרים ומאדים עוד כ-2 דקות. משהים שעתיים.